Castelló d'Empúries

Les platges d'Empuriabrava s’adapten a la mobilitat reduïda

L’Ajuntament ha instal·lat una barana per facilitar el desplaçament a les persones amb dificultats de mobilitat

Una imatge de la barana que s’ha col·locat

Una imatge de la barana que s’ha col·locat / Emporda.info

Marc Testart

Marc Testart

Amb l’arribada de la temporada d’estiu, els responsables de l’àrea de Platges de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries han treballat per adaptar les platges del municipi, concretament d’Empuriabrava, a la mobilitat reduïda. Destaca la instal·lació d’una barana per accedir a l’aigua per a persones amb mobilitat reduïda. De fet, ja es disposen de dues cadires amfíbies, la passarel·la i una pèrgola, a més de la incorporació, enguany, d’aquesta barana. En aquest sentit, en temes d’accessibilitat, s’hi han afegit lavabos adaptats, a més d’aparcaments i accessos per a persones amb mobilitat reduïda.

«Tenim molt bon retorn, ara per ara», explica el regidor de Platges del consistori castelloní, Joan Basí (CUP). Hi ha una gran quantitat de banyistes que, a l’estiu, escullen les platges d’Empuriabrava i hi havia reclamacions per part d’usuaris amb mobilitat reduïda que tenien problemes per accedir a l’aigua.

D’altra banda, la setmana passada van començar els treballs per arranjar el carril bici del parc del Trabuc de la marina d’Empuriabrava. Per tal que sigui més transitable, s’ha netejat i s’hi ha posat sauló.