Figueres

El PDeCAT programa avui una xerrada sobre la gestió turística després de la Covid

L'acte es podrà seguir de forma telemàtica i comptarà amb l'altempordanès Miquel Gotanegra

El PDeCAT programa avui una xerrada sobre la gestió turística després de la Covid

El PDeCAT programa avui una xerrada sobre la gestió turística després de la Covid / PDECAT

EMPORDA.INFO

El PDeCAT (Partit Demòcrata Europeu Català) ha programat una nova xerrada aquest dimecres 13 de gener a les 7 de la tarda per tractar els efectes de la Covid-19 al sector turístic de les comarques gironines i en especial, quina ha de ser la gestió d'aquest sector clau per a l'econòmica catalana i gironina després de la pandèmia.

L’acte es podrà seguir de forma telemàtica a través dels canals digitals del partit i comptarà amb la participació de Jordi Martí, president de la Taula Gironina de Turisme i vicepresident d’ACAVe, Rosa Duran, guia de turisme i empresària turística, Enric Dotras, president del Gremi d’Hostaleria de Lloret de Mar i vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i Miquel Gotanegra, president de l’Associació de Càmpings de Girona, a més del cap de llista del PDeCAT a la demarcació de Girona, Jaume Dulsat.

Cicle de xerrades sectorials

Aquesta acció forma part d'un cicle de xerrades i debats telemàtics iniciat pel PDeCAT a les comarques gironines a principis d'aquest mes. La primera trobada celebrada el passat 4 de gener va tractar aspectes de salut i sanitat amb l'assistència de Dolors Costa, alcaldessa de Campdevànol i presidenta del Patronat de l'Hospital de Campdevànol i Mia Corominas, exalcalde d'Olot i metge a l'Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa.

Així mateix, el passat 7 de gener el PDeCAT va organitzar una segona trobada sectorial per parlar d'educació amb Irene Rigau, consellera d'Educació de la Generalitat, Sergi Miquel, diputat a Congrés, i Xavier Barranco, alcalde de Portbou i inspector d'ensenyament.

Durant les pròximes setmanes la candidatura del PDeCAT a les comarques gironines té previst programa més xerrades en àmbits que afecten la demarcació com sector agrari, seguretat ciutadana, economia, benestar social i esports.