La Grossa amb La Dooble. L’alternativa catalana a les participacions tradicionals de Nadal i és 100% social

Tots els clubs i entitats sense ànim de lucre que van fer les participacions l’any passat han valorat la millor experiència de gestió de joc amb un excel·lent, i, més del 75% la recomanaran a altres entitats conegudes

Vídeo tutorial

LOTERIES DE CATALUNYA

Loteries de Catalunya torna amb La Dooble, la primera loteria que dona suport al teixit associatiu de Catalunya proporcionant una alternativa catalana a les tradicionals participacions de Nadal, amb una millor experiència de gestió de joc. Aquest any, ho farà sota el paraigua de La Grossa: La Grossa amb La Dooble. Així, les participacions d’aquesta nova edició de La Dooble, ja es poden sol·licitar a loteriesdecatalunya.cat, inclouran un número de La Grossa de Cap d’Any i un número de La Dooble.

El número de La Dooble el podrà escollir cada club o entitat, i serà igual per a totes les participacions del club o de l’entitat. El número de La Grossa de Cap d’Any serà diferent i s’assignarà aleatòriament.

El preu de la participació és de 4 €, 2 € es juguen a La Grossa de Cap d’Any i 2 € a La Dooble. Els clubs i les entitats poden demanar un donatiu d’1 €, 2 €, 3 € i 4 €. Els dos sortejos se celebraran el 31 de desembre.

Participacio

Participacio / LOTERIES DE CATALUNYA

El número de La Grossa de Cap d’Any opta als premis següents:

Premis Grossa de Cap d'Any

Premis Grossa de Cap d'Any / LOTERIES DE CATALUNYA

Premis extraordinaris per als clubs i entitats col·laboradores.

Premis La Doodle

Premis La Doodle / LOTERIES DE CATALUNYA

(*) El premi assignat a cada entitat guanyadora es repartirà entre totes les participacions d'aquesta entitat que tinguin el número guanyador.

Premis

LOTERIES DE CATALUNYA

Premis extraordinaris per als clubs i entitats col·laboradores

A més, La Grossa amb La Dooble també repartirà premis entre els clubs i les entitats sense ànim de lucre. Així, el club o l’entitat que ha venut les participacions premiades amb el 1r premi guanyarà 30.000 €, les 2 entitats o clubs que han venut les participacions premiades amb els 2ns premis obtindran 20.000 € cadascuna, i les 3 entitats o clubs que han venut les participacions premiades amb els 3rs premis s’emportaran 10.000 € cadascuna.