Adeu a la galleda i el pal de fregar: l'invent de Lidl que revoluciona la manera de fregar

Les tres novetats que evolucionen la galleda i el pal de fregar

Galleda i fregona.

Galleda i fregona.

Julio Robledillo

Dir adeu als mètodes de neteja tradicionals és l'objectiu de Lidl amb el llançament de tres productes que estan revolucionant als seus consumidors. La cadena de supermercats ha apostat pel llançament de productes que es convertiran en els més innovadors en el seu segment de mercat en línia amb els seus objectius de creixement a Espanya.

Quines són les alternatives que ofereix Lidl?

Vileda mopa Esprai&Clean

La nova mopga de microfibra de la marca Vileda és una de les apostes de Lidl. Aquesta mopa neteja a fons i és capaç de recollir molles, pèls i qualsevol partícula de brutícia per un preu d'allò més assequible, de tan sols 19,99 euros. Un element per a dir adeu a la mopa de tota la vida.

Vileda set de neteja Easy Wring and Clean

Si es busca un poder de neteja encara major res millor que aquest set de neteja de Vileda. Inclou un pal de fregar de microfibra i una moderna galleda amb pedal que augmenta la comoditat i que, una vegada que ho provis, no voldràs mai tornar al pal de fregar i la galleda tradicional. Amb un preu de 24,99 euros, és també una oferta molt temptadora que pots trobar en Lidl.

Vileda robot aspirador VR303

Aquest és un dels millors robots aspiradors del mercat i el més innovador de la marca Vileda. És el capritx imprescindible per als qui desitgen oblidar-se de manera definitiva d'escombrar i netejar la seva llar. Inclou multitud de funcions diferents, com el fregat i l'aspirat i té un preu d'uns 179 euros, encara que la inversió mereix clarament la pena.

Amb aquestes tres opcions, Lidl pretén que els seus clients deixin d'utilitzar mètodes rudimentaris de neteja que fan que netejar la llar sigui una tasca tediosa que requereix d'un gran esforç. Una manera de facilitar la neteja de la llar amb preus atractius que sedueixen a tota mena de consumidors.