Leo Messi continua fent història, aquesta vegada també fora del terreny de joc. L’astre argentí ha aconseguit el rècord a la publicació d’Instagram amb més ‘likes’ de la història. La publicació de deu imatges de la celebració després d’haver guanyat la Copa del Món, que acumula més de 59 milions de ‘m’agrades’ en menys de dos dies, ha superat la foto de l’ou, que des del 2019 era la que tenia més ‘likes’ de la xarxa social després d’haver desbancat la ‘influencer’ Kylie Jenner.

Desbanca l’ou

Des del 2019, el rècord de ‘likes’ d’Instagram, establert al voltant dels 56 milions, semblava totalment inabastable. La campanya de la comunitat d’internautes per convertir una simple foto d’un ou en la foto amb més ‘m’agrades’ de la xarxa social, i superar la fins aleshores posseïdora d’aquesta marca, Kylie Jenner, va ser tot un èxit.

Tanmateix, el que fins fa poc semblava impensable, Messi ho ha aconseguit en poc més de 24 hores. El capità de la selecció de l’Argentina ha trencat totes les marques després de l’èxit aconseguit diumenge, quan l’albiceleste es va imposar a França per coronar-se com a campiona del Mundial de Qatar el 2022. La imatge de l’exjugador del FC Barcelona, que té més de 400 milions de seguidors a Instagram, acumula prop de 60 milions de ‘m’agrades’ i més d’1,6 milions de comentaris en menys de 48 hores.