Kim Kardashian confessa haver mantingut relacions amb Pete Davidson pensant en la seva àvia

La relació es va trencar fa uns mesos, però encara deixa diversos titulars

Kim Kardashian confessa haver mantingut relacions amb Pete Davidson pensant en la seva àvia

Kim Kardashian confessa haver mantingut relacions amb Pete Davidson pensant en la seva àvia / INSTAGRAM

E.Garcia.

Kim Kardashian no acostuma fer gaires declaracions sobre sexe, però quan ho fa, la veritat és que sol ser força sorprenent. Ara, amb l'estrena de la nova temporada de “Les Kardashian”, ha fet unes declaracions davant de la seva àvia que han estat una autèntica bogeria.

Ens hem de remuntar als temps en què Kim encara estava amb Pete Davidson. Tots dos van decidir anar a un hotel per gaudir de la intimitat i van estar parlant durant hores. Al costat tenien una acollidora xemeneia i a Kardashian li van venir a la ment les paraules sàvies de la seva àvia, M.J. Campbell: "Només viuràs realment la vida quan facis l'amor amb una xemeneia".

Dit i fet, Kim va honrar els consells de la seva àvia i tots dos van tenir relacions sexuals al costat del foc. Almenys això li va confessar a la seva pròpia àvia a l'últim capítol del docurreality: "Així és, vam mantenir relacions sexuals al costat de la xemeneia per honrar-te" explicava la influencer i empresària multimilionària.

La resposta de MJ va ser sorprenent, ja que lluny d'al·lucinar, el que va fer va ser preguntar-li si el foc era al lobby de l'hotel o a l'habitació. Kim va contestar que evidentment estava dins de l'habitació.