El Peralada ha deixat escapar, aquest diumenge, una ocasió per a sentenciar el seu accés a la promoció d'ascens a Segona B després de no poder superar el Sant Andreu (0-0), cinquè classificat i primer conjunt que es quedaria sense premi. Ara bé, al mateix temps ha evitat que, igual que fa una setmana a Terrassa, el conjunt andreuenc s'hi aproximi i continuï a 15 punts de distància.

Els nois que entrena Arnau Sala i Xavi Punsí han entrat bé en el partit, evitant que el Sant Andreu li fes mal i posant setge a la porteria rival amb accions de Coro i un cop de cap de Vallho que ha tret Seikou des de sota els pals. Quan els verd-i-blancs gaudien dels seus millors minuts la lesió del davanter Ernest Forgas els ha minvat. L'ex del Prat s'ha dislocat l'espatlla en una caiguda amb un rival en el minut 32 i estarà un mes de baixa aproximadament. Amb Konaré lesionat pel que queda de temporada i Keita fitxat pel Saguntino, el Peralada ha hagut de fer invents i ha situat Boniquet al costat de Coro en punta. Els peraladencs, però, només han inquietat Segovia a la recta final amb rematades dels seus dos centrals, Vallho i Estellés, que han marxat fora per poc. Per la seva part, el conjunt barceloní s'ha animat amb l'absència de Forgas i ha dominat l'inici de la segona part, instant en què Seikou ha perdonat el 0-1 amb un xut a fora i un altre que ha rebutjat Gianni i el seu pal dret.

Tot i estar en quadre, aquest empat manté una setmana més el Peralada en segon lloc, però ara a sis punts del líder Olot, que ha superat la Muntanyesa (2-1).

Derrota dolorosa amb el cuer

Per la seva part, el Figueres continua mostrant-se inofensiu a camp contrari, on suma un únic triomf, i ha perdut al camp del cuer de Tercera Divisió, el Júpiter (2-0). I això que els de Chicho, amb Pedro lesionat i Moha sancionat, portaven una dinàmica positiva, imbatuts en aquest 2017 després de vuit partits. La jornada intersetmanal al camp de la Jonquera (0-0) ha acabat passant factura als unionistes a la Verneda, que han encaixat dos gols a la recta final de l'enfrontament, obra d'Adrià (70') i Uroz (77') amb xuts des de dins de l'àrea, lluny de l'abast de Bartrina. El Júpiter només havia guanyat un partit dels últims quinze i deixa el Figueres desè i estirant-se els cabells perquè un triomf l'hauria situat a 7 punts de la promoció d'ascens a Segona B per la derrota de l'Ascó davant la Pobla de Mafumet (1-2).

Es deixen remuntar a casa

Seguint en la mateixa línia que el Figueres, la Jonquera s'ha acabat desinflant a les Forques contra el Granollers (1-2). El conjunt d'Axel Vizuete era optimista quan a l'inici de la segona part el francès Ismael Lakhamy, ja recuperat d'unes molèsties musculars, ha inaugurat el marcador amb un penal comès sobre ell mateix. Els vallesans, però, han capgirat el marcador mitjançant Àlex Gil (60) i Cano (88'). La Jonquera tenia la baixa per lesió d'un dels seus centrals, Botxi, amb un esquinç al turmell, i malgrat la derrota continua amb cinc punts de coixí amb les places de descens perquè el Manlleu també ha cedit, contra el Cerdanyola (1-2).