Almenys onze persones han resultat ferides de diversa consideració aquesta passada matinada al centre comercial Heron City de Barcelona després que hagi cedit una barana de vidre i hagin caigut a la rampa d'accés a un dels pàrquings del centre. Segons les primeres informacions facilitades per l'Ajuntament de Barcelona, s'han precipitat unes 30 persones, de les quals onze han hagut de ser traslladades a diferents centres sanitaris.

Un dels ferits, una noia de 15 anys, es troba en estat greu ingressada a l'Hospital de la Vall d'Hebron de la capital catalana, segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Es tracta de la més jove d'entre els onze ferits de diversa consideració que hi ha hagut. Tots ells tenen entre 15 i 24 anys. En el cas d'aquesta noia, ha estat intervinguda per un tall a les cames.

Una segona ferida, de 16 anys, també ha hagut de ser operada per talls a la cara i les cames. L'hopistal també ha atès a la resta de ferits, vuit lleus, que han estat donat d'alta i han pogut tornar a casa seva. L'accident ha tingut lloc aquesta matinada quan una barana de vidre ha cedit i onze persones han caigut a la rampa d'accés a un dels pàrquings.

Els Bombers de Barcelona i la Guàrdia Urbana han rebut l'avís cap a dos quarts d'una de la matinada pel despreniment d'una barana al centre comercial. En concret, l'accident s'ha produït a l'accés del passeig Andreu Nin amb la cruïlla del carrer Pintor Alzamora.

La causa que ha provocat que la barana de vidre hagi cedit ha estat l'aglomeració de persones en aquell punt, segons l'Ajuntament de Barcelona, mentre esperaven poder agafar autocars que els traslladessin cap a discoteques de Sant Cugat del Vallès.

Els Bombers de Barcelona i la Guàrdia Urbana han rebut l'avís cap a dos quarts d'una de la matinada pel despreniment d'una barana al centre comercial. En concret, l'accident s'ha produït a l'accés del passeig Andreu Nin amb la cruïlla del carrer Pintor Alzamora.

Segons les primeres informacions facilitades per l'Ajuntament de Barcelona, la barana ha cedit a causa de l'aglomeració de persones que hi havia mentre esperaven poder pujar a un autocar en aquesta zona, just en un costat d'aquest centre comercial. Unes 30 persones s'han precipitat des d'una alçada d'entre 3 i 5 metres.

Onze persones han hagut de ser traslladades a diferents centres hospitalaris, nou pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que ha traslladat quatre unitats al lloc dels fets, i dos pels Bombers de Barcelona. D'entre els ferits, n'hi ha un de greu, dos de menys greus i vuit de lleus, que han estat traslladats a l'Hospital de la Vall d'Hebron, l'Hospital de Sant Pau, l'Hospital del Mar i el CUAP de Cotxeres. També s'han atès altres persones al mateix lloc de l'accident per contusions diverses.

Bombers de la Generalitat ha sanejat la barana afectada, ha tret els vidres de la zona i ha aïllat l'espai de l'accident per evitar l'accés. Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació.