A partir d'ara Òscar Dalmau ja no estarà sol a l'hora de dictar paraules en l'última prova del programa. El presentador ha decidit tirar d'agenda i demanar ajuda a amics famosos. Personatges coneguts com l'Homo APM?, Màrius Serra, Elena Gadel, Empar Moliner, Xavi Coral, Núria Feliu o en Peyu connectaran amb el concurs per dictar alguns dels mots als concursants.

Gràcies a la tecnologia, aquesta col·laboració la podran fer des de qualsevol lloc. Així, l'Homo APM? parlarà des d'una situació compromesa, Elena Gadel cantarà paraules pel carrer, Xavi Coral serà a la redacció del '.CAT' i Empar Moliner es dirigirà als concursants mentre fa meditació transcendental.

Altres personatges famosos que apareixeran durant el dictat final al llarg de les pròximes setmanes són Mònica Terribas, Francesc Orella, Carolina Ferre, Miki Esparbé, Xavier Bosch, Mònica Pérez, Xavier Sala i Martín i, de cara a Sant Jordi, escriptors com Ramon Solsona, Roger de Gràcia, Llucia Ramis, Víctor Amela i Jonas Jonasson, l'autor dels 'best-sellers' 'L'avi de 100 anys que es va escapar per la finestra', 'L'analfabeta que va salvar un país' i 'L'assassí que va somiar amb un lloc al cel'.