El davanter figuerenc Èric Díaz va deixar el Besalú al març passat per anar en el Marca de l’Ham, que ja li havia tramitat la fitxa federativa, però en els darrers dies s’ho va repensar i el seu nou destí ha estat l’Escala, també de Segona Catalana i amb qui va debutar el diumenge davant l’Abadessenc (4-1). Aquest fet no ha agradat gens al club figuerenc, que ha mostrat el seu molestar a través del seu entrenador, Edu Ortega: “Entenem que els diners compren voluntats i nosaltres seguim lluitant amb els nostres, a preu zero. No puc estar més orgullós amb els jugadors compromesos que tinc”.

Díaz inicia d'aquesta manera una segona etapa a l'Escala -també ha jugat en el Girona B, Vilamalla, Banyoles, Peralada i Figueres- i va entrar al camp en el minut 74 en la victòria escalenca davant l’Abadessenc, en el dia que reapareixia Joan Ureña sota els pals. Aquest triomf manté els de Ricard Ferrer tercers, però els aproxima a només tres punts de la plaça de promoció, ja que el Bescanó, amb qui s’enfrontarà el 5 de maig, va punxar.

El Marca de l’Ham, per la seva part, va rascar un empat del camp de l’Aro (1-1) i té quatre puns de coixí amb el descens. Els figuerencs tenien les baixes de Sergi Casanova i Jaime Muñoz i aquest diumenge (17 h) a casa rebran en en duel comarcal el Roses, que va cedir amb el Bosc de Tosca (2-3) -amb doblet d’Adrián- i veu com la salvació s’allunya ja a nou punts.