Després de debutar amb un agredolç sisè lloc en el circuit de Losail (Qatar), el març passat, Maverick Viñales es va haver de conformar amb la cinquena posició, el diumenge passat en el circuit Termas de Río Hondo, marcat per la pluja a l’inici. En el Gran Premi de l’Argentina el pilot del Movistar Yamaha mai va tenir opció de podi, ja que sortia endarrerit -era 12è en el primer revolt de la carrera- i com a molt va trepitjar el cinquè lloc, posició que finalitzaria després que a Marc Márquez el penalitzessin.

El pilot de Cervera no va tenir el dia i després de fer trontollar Aleix Espargaró, va fer caure Valentino Rossi -anaven darrere de Maverick- després d’intentar avançar-lo per on no hi havia espai. Aquest fet va enfurismar l’italià, que no va acceptar la seves disculpes un cop acabada la carrera, en 19è lloc. A Márquez, el van sancionar amb 30 segons i oficialment va ser 18è.

Mentrestant, qui va aprofitar aquestes incidències van ser Cal Crutchlow, Johann Zarco i Àlex Rins, que van pujar en el podi per sorpresa.

Un cop a la sortida endarrereix a Isaac, 14è a Moto2

A Moto2, Isaac Viñales va sumar els dos primers punts de la temporada després de finalitzar en 14a posició. El pilot de Llançà sortia 13è, però es va veure perjudicat a la sortida per un cop que va donar-li Brad Binder, que el va fer sortir de pista i trepitjar la zona mullada. Aquest incident el va col·locar en 21a posició, però després va anar remuntant fins a aconseguir el 14è lloc final.

La tercera cursa serà el 22 d’abril en el GP de les Amèriques

La següent carrera del Mundial de motociclisme serà el pròxim diumenge dia 22 d’abril en el circuit d’Austin, als Estats Units. La cursa de MotoGP s’iniciarà a les 21 hores i la de Moto2 a les 19.20 h -la de Moto3, a les 18 h.