En el CFS Cadaqués no li va tremolar el pols en el primer dia que defensava el lideratge de Primera Territorial i es va desfer, diumenge, del Caldes de Malavella (4-7). Els nois que entrena Juanjo Fernández ja dominaven 1-2 en el descans i a la represa van acabar de prémer l’accelerador amb gols de Lluís i Arturo Garcia, per partida doble, Samur, Jordi i Fran. El Cadaqués colidera el grup amb els mateixos punts que el Fontcoberta i aquest dissabte (18 h) rebrà el Palafrugell, tercer.

Tercera seguida del Vilafant

D’altra banda, el FS Vilafant continua amb la seva escalada particular a Tercera Catalana i no es va deixar sorprendre pel penúltim, el Tordera, a domicili (4-6), tot i que perdia 2-0 a la primera part. El tercer triomf seguit pels homes de Roberto Martínez es va gestar amb gols de Carles i Aitor, per partida doble, i Karim i Aleix.

Pel que fa a la base vilafantenca, el juvenil va perdre per la mínima a Palamós (4-3) amb gols d’Eric i Ayman; el cadet va golejar el Mataró (2-9) mitjançant l’efectivitat de Guillem Gerard, Enric, Espejo i Marc, i l’aleví es va desfer del Girona (1-5) amb dianes de Roger, Juanfran, Adrián i Sergi.