El sènior masculí de l'Escala juga aquest cap de setmana a la pista del Cabrera de Mar, penúltim classificat, on buscarà una victòria que els consolidi a la zona mitjana de la taula de Primera Catalana. El partit és a les 17.30 hores, i els d'Albert Clopés volen retrobar-se amb la victòria després de caure de forma clara a casa contra la Bisbal.

Per la seva banda, el Vilafant també necessita la victòria per no veure com se li escapen les posicions capdavanteres de Segona Catalana. Després d'un bon inici de campionat, els de Bru Rovira han vist mancades les forces per jugar contra els rivals més forts de la categoria. La cita és dissabte a les 17.45 a Calella.

Finalment, el sènior femení taronja segueix la seva escalada cap a les primeres posicions de Segona Catalana. Les de Jordi Mallorquí juguen a casa contra el Calella on voldran aconseguir un triomf que les catapulti encara més amunt, a falta de jugar un partit. El matx és a Vilafant a les 17.45 hores.

Per acabar, l'Adepaf de Jordi Marull necessita més que mai guanyar per no trobar-se en posicions de «play off» de descens. Juguen a la pista de l'Onyar, dissabte a les 16 hores.