El Peralada va caure derrotat per la mínima al camp de l'Hospitalet, equip de la Segona Divisió B, en un partit molt seriós dels empordanesos que van caure per culpa d'un solitari gol a la primera meitat.

En aquest primer temps, l'equip d'Arnau Sala se'n va anar a vestuaris al darrere al marcador. Un gol de Teo Tirado al minut 26 de partit va decantar inicialment la balança, després que el jugador riberenc superés Gianni amb un fort xut des de la frontal de l'àrea.

Tot i el desavantatge, els xampanyers van plantar cara a un rival de superior categoria i van seguir mostrant l'evidència de la seva evolució futbolística i també com a equip.

A la segona meitat, el Peralada va tenir la ocasió més clara de l'enfrontament per intentar empatar el partit, però el porter Oliveros, precisament cedit pel Girona i que va començar la pretemporada amb el conjunt peraladenc, va desbaratar l'oportunitat.

Al final, derrota per la mínima del Peralada a l'Hospitalet a una setmana de començar la competició oficial. Encara queden coses per pulir, però en les últimes setmanes l'equip d'Arnau Sala ha fet passes de gegant per encarar amb garanties el debut a la competició domèstica. Aquest, serà al camp del Santfeliuenc.