L'equip del Sotovila-Hotel Adagio-Ridecrins es va adjudicar, a principis d'octubre a les instal·lacions de Vilafant, a la setena edició del Torneig Club de Polo Ampurdán "Memorial Wolfgang Reber" després de derrotar per 7 a 3'5 al Geneva Polo Club en una disputada final. Aquests dos equips es van classificar per a la final després d'un sistema de classificació de tots contra tots entre els sis equips participants en aquest torneig a sis gols d'handicap. El conjunt guanyador es va mantenir invicte durant tot el torneig.

D'altra banda, els premis al Millor Jugador i al Màxim Golejador del torneig van ser per Diogo Gallego, i Màxim Golejador Amateur per a Carlos Piñal. El premi al millor cavall va ser per Cartera de José Puebla.

Durant el torneig els espectadors, a Vilafant, van poder presenciar jugades molt emocionants, creades pels audaços polistes internacionals (procedents de Barcelona, ??Viladrau, Sotogrande, Sevilla, Portugal, Suïssa, Alemanya, Escòcia, Argentina) i els seus veloços cavalls, que van acudir a competir en aquest certamen. També es va poder gaudir del "Village del Polo", un espai a peu de pista amb llocs de gastronomia i comerç.

Aquest, és l'últim torneig de polo de la temporada europea, que reprèn la seva activitat a principis d'abril de nou al Club de Polo Ampurdán amb la quarta edició de l'Empordà Spring Cup. No obstant això, la d'aquest octubre no ha estat l'última competició del CP Ampurdán, ja que el 31 d'octubre i 1 de novembre acolliran el "Ladies & Gentlemen Cup", i el 7 i 8 de novembre el "XXXIV Trofeu Principiants Darío Campos".

Classificació del VII Torneig Club de Polo Empordà:

1. Sotovila-Hotel Adagio-Ridecrins: Tomás Medina 0, Alejandro Espasa A. 1, Carlos Piñal 1, Diogo Gallego abril

2. Geneva PC: Mark Morrison 0, Coast Sullenger 1, Manuel Lopez 2, Jose Pobla febrer

3. CP Empordà: Jan Schonlau / Kinga Nowakoswka 0, Eva Campos 0, Darío Camps 2, Patricio Gaynor 4

4. Villacampos: Guillem Camps 0, Jose Luis Crespín 1, Pau Campos 2, Nicolás Ruiz Guiñazú 3

5. Mas Bosch 1526: Caroline Morandi 0, Amadeu Ferrajoli 0, Carlos Lucena 3, Federico Espanyol 3

6. Scharlau PT: Andreas Golling 0, Allvaro Calçada 0, Antonio Ayesa 3, Hernán Pieres 3

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.