El Túnel de Vent d'Empuriabrava s'ha incorporat avui al circuit de competició de LKXA Extreme Barcelona com a subseu amb la celebració de les proves classificatòries de la modalitat 2WD d'Indoor Skydiving.

Vuit equips procedents de França, Bèlgica, Alemanya, Estats Units, Anglaterra, Veneçuela, Austràlia i Finlàndia han participat en aquesta etapa en la que s'han realitzat 4 rondes. D'una banda s'han executat 3 speed rounds, en què els equips han hagut de realitzar unes rutines de vol indoor obligatòries on els jutges han avaluat la tècnica i la velocitat, i per altra, han fet una ronda lliure - free round- on s'ha puntuat segons la creativitat de les figures aèries executades.

En aquesta primera jornada de competició, els equips que han realitzat aquestes rutines més ràpid, amb menys errors i amb més creativitat han estat els Realfly Sion, Paraclete XP i Windoor. Demà es disputaran els quarts de final, les semis i les finals d'aquesta modalitat, entre els equips classificats, que es batran per aconseguir el títol de campions. Dels dos últims equips en competició, en sortirà el guanyador.

Per altra banda, demà també es disputaran les proves de la disciplina 4 Way Dynamic, amb equips de 4 voladors. En la competició 4WD dels LKXA Extreme Barcelona hi participaran 4 equips. Hi haurà dues rondes de velocitat, 1 free round - on s'avaluarà el treball en equip, la seva coordinació, creativitat i dificultat. Els participants que passin a la semifinal es reptaran en el pas a la final, on només un aconseguirà la victòria. Aquesta modalitat es realitzarà en el mateix horari que el 2WD.

Aquest dissabte WINDOOR acollirà, a partir de dos quarts de 4 de la tarda, les semifinals i finals de la competició. L'entrada al recinte serà oberta a tot el públic i a l'exterior del Túnel se celebraran activitats paral·leles com demostracions de Yoga Flight, exhibició de motocròs amb l'equip Team Ossa Costa Brava Pirineu de Girona, Concurs de grafits o Batucada.

La segona jornada de competició d'Indoor Skydiving es podrà seguir en viu des del Túnel de Vent - l'entrada és gratuïta - o mitjançant la retransmissió en directe a través d'Internet.