A casa no hi ha manera i ahir va tornar a quedar clar. Només dues victòries i 30 punts deixats escapar de 45 en joc. És cert que el Palamós fa tres jornades que no perd, però els tres resultats, tots ells empats, no serveixen per sortir de les places de descens. Queden només 10 jornades per acabar la Lliga i els palamosins continuen demostrant una irregularitat preocupant a còpia d´actuacions decebedores. L´il·lusionant empat a zero de Manlleu va quedar en un no res després de l´insuls i insuficient empat d´ahir davant un rival directe com ho és el Castelldefels.

Tothom era conscient que el partit d´ahir valia més que tres punts, per la qual cosa era vital per les aspiracions de permanència. Però els de Vílchez van tornar a fallar per enèsima vegada. Una victòria ahir davant els barcelonins hagués catapultat els gironins fins a la setzena posició però, en canvi, amb el trist empat a un gol, els baixempordanesos tornen a ocupar la divuitena posició que tenien abans de començar la jornada.

Els primers quinze minuts del Palamós van fer creure que ahir es veuria la millor versió dels de Vílchez perquè els seus jugadors van sortir a pressionar amb ganes i intensitat. Fruit d´aquest domini inicial, els palamosins van gaudir de bones ocasions inclòs el gol de Venzal als 12 minuts, però a partir de l´1 a 0, l´equip va desaparèixer i en tota la segona meitat no va gaudir de cap oportunitat davant la porteria d´un Marc Ramírez que es va convertir en un espectador de luxe.

Abas del primer minut, el golejador Javi Revert va estar a punt d´inaugurar el marcador després d´una centrada de Biri, però el porter visitant, amb una magnífica intervenció va evitar el seu catorzè gol. El Palamós atacava amb agressivitat i tenia tancat el Castelldefels, que es defensava com podia. Les arribades dels palamosins van obtenir premi abans del quart d´hora, quan un mal refús per la defensa va caure a peus de Venzal, qui d´un fort xut des de la frontal feia pujar un esperançador 1 a 0. Res més lluny de la realitat. A partir d´aquest gol el Palamós va començar a cedir terreny i el Castelldefels va passar a aproximar-se cada vegada més a les immediacions de Bartrina.

La segona meitat dels locals va ser per oblidar. Els de Vílchez no van gaudir de cap ocasió, mentre que els del Baix Llobregat, després de dos avisos, van empatar el partit davant la desesperació d´una parròquia local molt poc acostumada a les victòries. Unes mans de Raúl Calvo van ser castigades amb penal i el visitant Cano, des dels onze metres, va enganyar a Bartrina, condemnant així una setmana més els palamosins a la zona de descens directe a la Primera Catalana