A poques hores del transcendental matx contra el Milan, a Jordi Roura se li planteja un dilema. Qui serà el seu triplet ofensiu? Amb Messi intocable, dues places queden per confirmar i cinc jugadors aspiren a elles: Pedro, Alexis, Villa, Tello i Cesc. Per quina combinació et decantaries si fossis el tècnic blaugrana? Recorda que podràs seguir el partit, en directe el Barça - Milan.

Messi. Intocable. En el partit d'anada els italians li van organitzar entorn seu una trampa defensiva de la qual no va saber sortir. Tot i així, és el líder de l'equip, un jugador desequilibrant i imprescindible.

Pedro. Probable. El canari, tot i la seva joventut, acumula experiència i responsabilitat en les grans cites del Barça. No viu la seva millor temporada, però gaudeix de la confiança del tècnic. Tota la temporada ha gaudit de més minuts que Alexis i la seva entrega defensiva és major.

Alexis. Demana pas. El xilè es va reivindicar contra el Deportivo amb un gol i una assistència. En contra té la poca confiança del públic després d'una temporada en què té el punt de mira tort a l'hora d'encarar la porteria rival. La seva rapidesa i la major habilitat per sortir de l'1 contra 1 li pot valer un lloc en deteniment de Villa o Cesc.

Villa. Galons i experiència. A diferència d'Alexis, contra el Deportivo va fallar les tres ocasions de gol que va tenir i físicament no es troba en el seu millor moment. Amb tot, és dels qui més marca per minut jugat i la seva experiència no es pot menystenir. Si juga, segurament no ho farà els 90 minuts.

Tello. Aire fresc poc aprofitat. El català aporta dinamisme i rapidesa al joc del Barça, que aquesta temporada peca de lentitud. A principi de temporada semblava que disposaria de minuts, però Tito i Roura no han acabat d'apostar per ell.

Cesc. De més a menys. No viu un bon moment al club, qüestionat sobretot a partir del partit d'anada a Milà. Amb ell al camp, el Barça disposa de més control de la pilota i pot permetre's el luxe d'enviar Iniesta a l'extrem. Però aquesta fòrmula, enguany no ha funcionat, de moment.