155 dies després, el jugador del Portbou, David Macías, tornarà a vestir-se de curt. El corpulent migcampista verd-i-blanc ja ha complert els 16 partits de càstig que li va imposar la Federació Catalana arran de la suposada agressió a un jugador de l´Espolla, el 17 de setembre passat. Macías, absent dissabte passat a Cistella, reapareixerà aquest dissabte a casa (18 h) precisament contra el mateix conjunt espollenc, després de perdre´s una volta sencera del campionat del grup 31 de Quarta Catalana.

El jugador del Portbou va ser el futbolista més castigat per la picabaralla que hi va haver en la jornada 2 al camp de l´Espolla i que va acabar amb un jugador local inconscient durant mitja hora. Luis Miguel Gómez, defensa argentí de l´Espolla, va topar amb el cap contra el mur de la grada abans de rebre, suposadament, una coça al cap que el va deixar estès sobre la gespa. La ràpida intervenció de les assistències mèdiques va evitar mals majors.

Ànims refredats

Per al duel d´aquest dissabte, ambdós clubs coincideixen que els ànims ja estan "refredats" i confien que "no passarà res". No obstant això, l´Espolla preferiria que David Macías "no jugués" aquest duel. El tècnic del Portbou, Moi Rodríguez, considera que el seu jugador, que manté el to físic tot i els cinc mesos d´inactivitat, "ho ha assumit".

Podeu ampliar aquesta informació a l'edició paper del Setmanari de l'Alt Empordà