Espanya i Anglaterra protagonitzen aquesta tarda en el mític estadi de Wembley un atractiu partit amistós de preparació per a l'Eurocopa de l'estiu que ve. El gran protagonista del dia serà el porter Iker Casillas, que es convertirà en llegenda igualant Andoni Zubizarreta com a jugador amb més partits disputats amb La Roja. Ho farà, a més, en un estadi mític com és Wembley, el bressol del futbol. El jugador del Madrid complirà 126 partits amb Espanya al mateix escenari on debutava amb tan sols 14 anys en les categories inferiors d'una selecció de la qual ara n'és el capità i un dels homes més destacats. "Aconseguir aquesta fita a Wembley és especial per a mi. Vaig conèixer el camp antic i ara per primera vegada jugaré al nou", explicava ahir, emocionat, el porter del Madrid i de la selecció espanyola.

Vicente del Bosque va qualificar de "falsa humilitat" la que pregona Anglaterra. Per a ell és una de les seleccions candidates al títol en la pròxima Eurocopa 2012. Representa el físic davant el futbol de toc dels espanyols. El seleccionador disposa de tres partits abans d'afrontar la concentració de l'Eurocopa 2012. Dos d'immediats, davant Anglaterra i Costa Rica (dimarts), i l'últim el febrer. Les proves, per tant, seran poques i amb el grup d'internacionals format, els futbolistes que vulguin pujar al tren de l'èxit hauran de demostrar-ho al camp.

Espanya recupera futbolistes que marquen estil però als quals no troba a faltar per la quantitat de bons migcampistes dels quals disposa Del Bosque. Andrés Iniesta i Cesc Fàbregas tornen i per això Thiago se n'ha anat a la sub'21. A l'onze tot indica que el seleccionador apostarà per Sergio Ramos com a central com a parella de Gerard Piqué. L'únic retoc a un equip format en el qual David Silva es mantindrà en la seva nova posició de fals nou.

Anglaterra, per la seva banda, rep els campions del món a Wembley sense el seu capità, el defensa John Terry, embolicat en una investigació policial sobre uns suposats insults racistes, i sense la seva principal estrella, el davanter Wayne Rooney, sancionat per a la primera fase de l'Eurocopa 2012.

Está previst que Fabio Capello aprofiti el partit per fer rotacions i foguejar jugadors joves amb vista a confeccionar una selecció àmplia per afrontar amb garanties l'Eurocopa 2012, encara que el mateix seleccionador es va encarregar de puntualitzar que no prendrà "massa riscos" contra Espanya. El partit es podrà veure per La 1 a partir d'1/4 de 7.