Denuncia intromissions a l´àrea esportiva tant del màxim accionista com de Gorska

 08:43  

MARC BRUGUÉS | GIRONA Xavi Julià, escamat i cremat després d'uns últims mesos infernals, va dir prou i després de ser despatxat dilluns al migdia, va quedar-se a gust dient les coses clares a Josep Delgado i el seu equip de col·laboradors. En aquest sentit, a banda de posar el crit al cel i demanar proves per les acusacions del club de quedar-se comissions, Julià va denunciar intromissions greus en l'àrea esportiva per part tant de Delgado com de la diretora financera, Kat Gorska. La més recent va ser de dilluns mateix quan segons Julià, en una "surrealista reunió", Gorska va citar els dos preparadors físics, Toni Masferrer i Jordi Balcells, per demanar-los explicacions sobre el teòric baix moment físic de l'equip.
Julià no es va quedar aquí i tot responent al punt de la carta de comiat del club en què se l'acusava de "passotisme i de no treballar des del passat mes de maig" quan Diari de Girona va publicar que se'l volia fer fora, va negar-ho categòricament. "Si hagués estat així, no s'hauria fet aquesta plantilla. Fins i tot quan vaig ser inclòs a ?l'ERO seguia treballant al club", assegura Julià. En aquesta línia, sobre l'intent del club de fitxar l'exdefensa del Madrid Paco Pavón Julià va enviar un altre missatge cap a Delgado a qui va convidar a ser el nou director esportiu. "Que em diguin que hem de fitxar un central? Qui són per dir-m'ho quan en tenim 4 a la plantilla? Qui és per dir-me que ha de venir un davanter a prova quan no en volem cap? Ara Delgado té l'oportunitat de ficar-se ell de director esportiu", reflexionava. En la mateia línia, Julià va fer un símil entre Delgado i Dimitri Pitterman, de qui va dir que "almenys donava la cara". Seguint amb la comparativa amb l'expropietari del Palamós, Julià va demanar a Delgado que es posi el "xandall" i baixi "al camp". I és que segons Julià, Delgado pren decisions "des de la bardissa" i al final qui ho acabarà pagant serà Ramon Vilaró, "que no s'ho mereix". Julià també va oposar-se a la voluntat de Delgado de col·locar Javi Salamero i Joan Luque com a tècnics del filial. "Vaig dir que no i al final va venir Luque quan jo era a l'ERO". A més a més, segons Julià, Delgado va fer venir un fisioterapeuta de la seva confiança per mirar el genoll de Javi Acuña i "quasi l'hi destrossa".

Eurobasket

Eurobasket 2017

Eurobasket 2017

Segueix l'Eurobasket 2017: Consulta el calendari, els grups i el partits de l'Eurobasket 2017.

 
[an error occurred while processing this directive]
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]

Canal de sorteigs

sorteigs de la loteria i la travessa

Loteries i apostes

Consulta els resultats dels principals sorteigs de la loteria i la travessa.

Font:

 

NBA
Enllaços recomanats: Premis cinema