Successos

L'incendi de quatre vehicles en un concessionari de Figueres hauria estat provocat

Els Mossos d'Esquadra estan investigant el cas i cercant a l’autor o autors dels fets

Article relacionat. Cremen quatre vehicles a l'exterior d'un negoci de compravenda d'automòbils de Figueres

Els Bombers revisant la zona dels fets.

Els Bombers revisant la zona dels fets. / Bombers

Josep López Navarro

Josep López Navarro

L'incendi que ha afectat quatre vehicles aparcats a l'exterior d'un concessionari del carrer del Far de Figueres, al Recinte Firal, hauria estat provocat. Segons ha pogut saber l'EMPORDÀ, el cos de Mossos d'Esquadra està investigant el cas i els primers indicis apunten que el foc hauria estat intencionat. De moment no hi ha detinguts i s'està cercant a l'autor o autors dels fets.

El cas es remunta la nit d'aquest dimarts quan, a les 21.46 hores, Bombers va rebre l'avís que diversos vehicles estaven cremant a l'exterior d'un local de compravenda d'automòbils. El cos d'emergències va desplaçar-se al lloc dels fets amb sis dotacions terrestres. També s'hi van personar patrulles de Mossos i ambulàncies del SEM. No es van haver de lamentar ferits.

VÍDEO | Cremen quatre vehicles a l'exterior d'un negoci de compravenda d'automòbils de Figueres

J.L.

Segons Bombers, malgrat que els vehicles afectats estaven aparcats a prop de la nau, aquesta no va patir afectacions. Només alguns vidres es van esquerdar per les altes temperatures. Un cop apagat l'incendi, es va revisar la zona i es va comprovar que no hi havia cap més afectació més enllà dels vehicles calcinats.

Sala de festes

Es dona el cas que a la planta superior del local de compravenda de vehicles hi ha una sala de festes i en aquell moment se celebrava un esdeveniment. Totes les persones assistents van ser desallotjades, malgrat que la nau no va patir afectacions.