L'OCU aclareix quines són les 2 millors truites de patata de supermercat

Tot i estar envasada, la truita de patata pot ser un plat deliciós

L'OCU aclareix quines són les 2 millors truites de patata de supermercats.

L'OCU aclareix quines són les 2 millors truites de patata de supermercats. / SHUTTERSTOCK

Bruna Segura

L'OCU, l'Organització del Consumidor i Usuari, ha publicat un rànquing actualitzat amb les 2 millors truites de patata envasades dels supermercats. A més, ha conclòs que cap de les truites analitzades posseeix alt contingut en greixos, ni de sucres ni de sal, per la qual cosa són productes saludables a diferència de la creença popular.

Ara bé, quins són els dos productes que han triomfat?

TRUITA DE LA CUINA DE SENEN

És una truita de patata que té característiques molt diferents de la resta i que costa 8,95 euros el quilo. Has de saber que és un producte congelat que té l'aparença d'una gran gelatina farcida de patata, ceba i ou cru. Per això, s'aconsella acabar únicament en paella i no en microones. L'OCU explica que "en posar-la al foc, es va quallant l'ou alhora que es desfà la gelatina i manté la forma". En destaca el sabor i la textura sucosa.

TRUITA REFRIGERADA AMB CEBA CARAMEL·LITZADA I OUS CAMPERS DEL SUPERMERCAT ALDI

No només destaca pel sabor agradable, la textura sucosa i la utilització d'ous de gallines criades a l'aire lliure. Com que té ceba caramel·litzada, el seu sabor és incomparable. A més, és una truita envasada realment econòmica (només 2,99 euros el quilo) i molt saludable.