Loteria de Nadal: El ChatGPT creu que aquest número serà "La Grossa"

ChatGPT no prediu, només genera informació de forma 'intel·ligent' sobre la base de resultats anteriors

Una persona compra un dècim per al Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal.

Una persona compra un dècim per al Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal. / EP

Bruna Segura

Enmig de l'anticipació i l'emoció que envolta el proper Sorteig de la Grossa de la Loteria de Nadal 2023, el número 03695 ha sorgit com el centre d'atenció entre els jugadors i els entusiastes de la loteria. Amb l'esperança que aquest número es converteixi en el dècim guanyador, molts estan ansiosos per adquirir-lo abans de la data del sorteig.

Queda poc menys d'un mes perquè se celebri el Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal de 2023 i en aquesta ocasió ChatGPT assegura que després de determinar quins són els números més freqüents d'aquest sorteig, el possible resultat sigui el 03695. Com que la intel·ligència artificial assegura que aquest pot ser el número amb més probabilitat de ser La Grossa, molts s'han llançat a la cerca.

ON COMPRAR EL DÈCIM 03695 DE LA LOTERIA DE NADAL?

Si consultem el cercador de dècims de Loteries i Apostes de l'Estat, comprovem que el número 03695 està esgotat en aquests moments: "no hi ha disponibilitat de dècims segons la sol·licitud".

D'aquesta manera, hauràs de seguir apostant pel número que sempre has comprat encara que creguis que té menys possibilitats de guanyar. Al cap i a la fi, ChatGPT no prediu, només genera informació de forma 'intel·ligent' sobre la base de resultats anteriors.