Shakira dedica aquest estrany missatge al seu exsogre en la seva darrera cançó

La cantant mostra la seva faceta més reivindicativa i s’endinsa en el gènere conegut com a "regional mexicà"

Shakira.

Shakira. / Instagram

Bruna Segura

Shakira ho ha tornat a fer. La cantant colombiana ha llançat aquest dijous a la matinada el senzill ‘El jefe’, en el qual mostra la seva faceta més social i reivindicativa i s’endinsa en el gènere conegut com a ‘regional mexicà’, amb el qual ja han experimentat, per exemple, Bad Bunny i Maluma.

Les imatges del videoclip arrenquen amb una imponent Shakira vestida de vermell i muntada a cavall i donen pas a una altra imatge de la cantant de Barranquilla, amb un ‘look’ més relaxat, una faldilla i un barret característic del nord de Mèxic.

Per a aquesta cançó, l’ex de Piqué s’ha associat amb el grup nord-americà Fuerza Regida.

Entre altres temes, l’artista colombiana se centra a ‘El jefe’ en el drama de la immigració de llatinoamericans que intenten travessar la frontera amb els Estats Units. En una de les imatges es veu la xarxa de trens que transporten migrants sud-americans.

El clip, que ha acumulat centenars de milers de reproduccions en pocs minuts, també tracta la vida de milions de llatins als EUA«‘7:30 ha sonado la alarma, tienes ganas de estar en la cama, pero no se puede, llevo a los niños a las 9:00. El mismo café, la misma cocina [...] La misma rutina, otro día de mi3rd@, otro día en la oficina’».

VIDEO: Shakira dedica aquest estrany missatge al seu exsogre en la seva darrera cançó

Missatge al pare de Piqué

No només això, i és que sembla que la colombiana ha tornat a fer referència a Gerard Piqué en el tema. Aquesta vegada ha llançat un dard al seu exsogre: "Dicen por ahí que no hay mal que más de cien años dura, pero ahí sigue mi exsuegro que no pisa sepultura".

Gairebé al final de la cançó, Shakira ha dedicat la cançó a una jove que va ser cangur de Milan i Sasha i va ser acomiadada per l'exfutbolista després de trobar objectes que destapaven la seva infidelitat: "Lili Melgar, para ti esta canción, que no te pagaron la indemnización".