Jodi2 és una nova producció de Sonia Expósito, La Pala i Loniego Produccions que ja està disponible a Amazon Prime Video.

La nova sèrie consta de quatre capítols (Primera Part, Segona Part, Tercera Part i Quarta Part) que tenen una durada d'entre cinc a vint minuts. Actualment, es troben en la producció d'altres dos capítols per a completar la primera temporada.

Els seus creadors són Sonia Expósito (Torredelcampo, Jaén), qui també és la directora, i Carlos Giner (el Campello, Alacant). Tots dos, són també els protagonistes i guionistes de la sèrie.'Jodi 2'

Els seus protagonistes són Emily (Sonia Expósito) i Manu (Carlos Giner). Ells pertanyen a la família de crim organitzat més temuda de la península ibèrica, encara que indiscutiblement no ho sembli.

Manu, és un maldestre economista que blanqueja capitals a través de la compra i venda il·legal de fàrmacs. Però, la seva estratègia va voler anar més enllà i, sense el consentiment del seu oncle: el gran cap de la màfia, 'Gerardo' (Guillermo Martínez), va decidir robar partides de naixement d'ancians 'recentment morts' en residències, per a comercialitzar medicaments i jugar-la-hi a la seguretat social.

Per aquesta ineptitud, hisenda els ha enxampat i Gerardo, ha de fugir immediatament del país en veure's amb l'aigua al coll per a evitar la presó.

És així com tot el pes recau en la seva filla Emily, l'hereva. Ella s'encarregarà del negoci 'brut' al costat del seu cosí Manu i haurà d'associar-se amb un psicòpata sense escrúpols: 'Magallanes' (Javi Cutanda). És el 'peix gros' d'una xarxa de sicaris i li encomanen la tasca de desfer-se de tres persones per a poder recuperar el seu estatus i negoci familiar.

Pel que un altre problema surt a la llum, perquè Emily i Manu són estafadors i criminals, però mai assassins despietats.

A l'elenc de 'Jodi2' també se suma Rubén Cabrera com 'l'Il·luminat'. Un home amb una certa aura de misteri, un sanguinari nat, que en algun moment va ser part de l'organització de 'Magallanes', però al qual no se'l coneix patró o associació.

També figura, Enrique Díez com 'el Becari'. Un jove solitari que somia amb ser ballarí professional, però per un malentès haurà de treballar amb Emily i Manu.

D'aquesta manera, la situació i els seus personatges es converteixen ràpidament en un veritable caos i escenes surrealistes que desperten en cada episodi l'humor i la sàtira enmig d'enganys, morts equivocades i personatges rocambolescos que es barregen amb sang, armes, una pala i, una gran catana.

Sonia Expósito

És llicenciada en Comunicació Audiovisual i Periodisme amb HND en Teatre Narratiu, ha treballat dins del departament de publicity de Sony Pictures relísing exercint les campanyes cinematogràfiques de: Els Barrufets, El Bar, Spiderman, Life, Una Nit Fora de Control, Trainspotting T2 i Resident Evil Capítol Final. També ha treballat com a periodista en Glamur i S Moda (El País) i com a directora de reportatges en el periòdic El Mundo i PD.

Carlos Giner

És llicenciat en art dramàtic, guanyador del premi Millor Actor d'Alacant 2015, ha protagonitzat obres teatrals en el Teatre Lara de Madrid, Teatre Principal d'Alacant, Teatre Wagner d'Asp, Teatre Escorxador d'Elx, El Llindar de la Primavera a Madrid, Teatre Arniches Alacant.