04 de abril de 2017
04.04.2017
40 Años
40 Años

Chapis, l'inoblidable presentador de 'Qué me dices!' reapareix a la televisió

Va visitar el plató de 'Sálvame Diario' i va protagonitzar al costat de la seva amiga Paz Padilla un emocionant retrobament

04.04.2017 | 19:18
Chapis, l'inoblidable presentador de 'Qué me dices!' reapareix a la televisió

Els sentiments al plató de 'Sálvame' estan a flor de pell i l'última que no ha pogut evitar emocionar-ha estat la presentadora, Paz Padilla. Encara que va intentar contenir les llàgrimes, al final la humorista va explotar i va decidir compartir amb el públic els seus sentiments.
Amb motiu de l'entrevista que va concedir a 'Sábado Deluxe' i que significava el seu retorn a la televisió, el mític presentador Chapis va acudir al plató de 'Sálvame Diario', per saludar els col·laboradors i retrobar-se amb la seva bona amiga Paz Padilla.

La presentadora rebia Chapis amb mostres d'afecte, reconeixent que ha estat un dels homes que més la va ajudar en la seva carrera i en els seus inicis, però segons va confessar de sobte un dia Chapis va desaparèixer i no va saber res més de la seva vida, encara que va intentar localitzar-lo en diverses ocasions.

Mentre Chapis confessava que havia patit un ictus i per això va decidir desaparèixer de la vida pública, Padilla no va poder contenir l'emoció i finalment es va posar a plorar per fondre's en una forta abraçada amb un dels seus mestres. A més, la presentadora va aprofitar per intentar buscar una parella a Chapis, convidant-lo a acudir a 'First Dates'.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Més informació