YouTube ha analitzat de quina manera saluden els autors dels canals de YouTube en els seus vídeos, i ha descobert que l'expressió 'Hey guys', 'hola, nois' en anglès, ha estat la més popular a la plataforma durant 2020.

El 36 per cent dels YouTubers va començar els seus vídeos a 2020 saludant als seus espectadors amb l'expressió 'Hey guys', entre les cinc formes de salutació més comuns, que inclouen també 'what' s up '(què passa?),'Good morning' (bon dia), 'hi guys'(també' hola, nois) i 'all right'(tot bé o val).

Així es conclou en l'anàlisi de YouTube, que se centra en els 'vlogs' i només en els vídeos amb 20.000 reproduccions o més i de canals de més de 20.000 subscriptors.

L'estudi assenyala que hi ha diferències entre els tipus de canals de YouTube i la salutació que escullen per començar els seus vídeos. 'Hey guys' està entre els cinc salutacions més populars en totes les categories, i és el més usat en videojocs, cuina, vídeos de fes-ho tu mateix (DIY), bellesa i relaxació.

No obstant això, s'escullen altres salutacions en altres tipus de vídeos com els de tecnologia ('ladies and gentlemen' o 'dames i cavallers'), viatges ('bon dia'), exercici i esports ('què passa?') .

YouTube també ha analitzat les salutacions més comuns en països hispanoparlants com Mèxic, on 'hola hola' és l'arrencada més freqüent per davant de Hola, què tal?, Què tal?, Hola a tots i Bon dia.

Al Brasil la forma de salutació més comú va ser 'Oi gent' ('hola gent' en portuguès); a França, 'Bonjour à tous' ('bon dia a tots' en francès); i a Alemanya van usar més durant 2020 'Trobo ihr' ('hola a tu' en alemany).