L'opció que dona la plataforma de continguts multimèdia Netflix per compartir el teu compte amb diverses persones a vegades pot portar més d'un maldecap. Quan li has donat les credencials a molta gent, pot ocórrer que acabin fent ús del teu compte sense el teu consentiment. Però, com saber si hi ha algú utilitzant el teu compte de Netflix? Comprovar-ho és bastant senzill i es pot fer de diverses maneres.

El primer, cal connectar-se des d'una tauleta o des d'un mòbil. Una vegada fet això cal accedir a "Més" i després cliques a "Compte". Se t'obrirà el navegador d'internet i et dirigirà a la pàgina web de Netflix on es recullen, entre altres coses, dades útils per saber si t'estan robant el compte. Mira a "Activitat recent del dispositiu" i aquí trobaràs on s'ha utilitzat el teu compte. Més a baix, en "El meu perfil" i "Activitat de visionat" pots veure el que s'ha reproduït des del teu perfil en les últimes setmanes.

En el cas de detectar dispositius des dels quals mai t'hagis connectat, des del servei d'ajuda de Netflix recomanen canviar la contrasenya i, de ser possible, canviar el correu d'accés a la plataforma i la contrasenya. De no solucionar-se així, insten a posar-se en contacte amb el servei d'atenció al client perquè revisin de manera específica el teu compte i veure quin tipus de problema s'està produint.

Netflix, a l'alça

Netflix va obtenir un benefici net de 1.707 milions de dòlars (1.422 milions d'euros) en els tres primers mesos de 2021, la qual cosa representa una millora del 140,7 per cent respecte del resultat comptabilitzat un any abans per la companyia estatunidenca de distribució de pel·lícules i sèries 'en línia', que va incrementar la seva xifra de subscriptors en gairebé quatre milions, però va incomplir les seves expectatives de creixement d'usuaris de pagament.