La companyia tecnològica Xiaomi treballa en un disseny per a un dispositiu mòbil amb pantalla flexible, amb la qual resulta possible doblegar-se sobre si mateix per a utilitzar-lo en tres posicions diferents.

El dispositiu pot utilitzar-se com a tauleta i també pot doblegar-se tant per l'esquerra com per la dreta per usar-se com a 'smartphone', amb una pantalla de menor grandària i sense vores en els laterals, com ha mostrat en un vídeo publicat en el seu compte de Twitter el filtrador Evan Blass.

Segons Blass, Xiaomi és la companyia responsable del prototip que es mostra al vídeo, en el qual es mostra una interfície d'aplicacions en idioma xinès. Segons el mitjà sud-coreà ET News, el fabricant xinès treballa des del juliol del passat 2018 en el desenvolupament d'un dispositiu mòbil plegable.

El dispositiu de Xiaomi compta amb la particularitat que pot doblegar-se en tres parts, millorant així la pantalla flexible en dues parts del Infinity Flex Display, anunciat per Samsung el passat mes de novembre en la seva conferència de desenvolupadors el passat novembre.