L'aplicació de missatgeria WhatsApp ha començat a provar una nova funció en la seva plataforma que permet als seus usuaris respondre per privat un missatge rebut en un grup, encara que de moment només s'ha habilitat en la seva versió beta.

La nova característica de WhatsApp funciona a través d'un nou botó conegut com 'reply privately' ('resposta privada' en anglès), que s'emplaça en els grups i que obre de manera automàtica una conversa privada amb el contacte, com ha advertit el portal WABetaInfo.

El nou botó es mostra com una nova opció per respondre als missatges d'altres contactes en els grups de l'aplicació, i pot utilitzar-se també per respondre a missatges antics, en els quals la funció de resposta només està habilitada actualment per als administradors de grup.

A més, des de WABetaInfo han identificat que la nova funció de respostes privades també es troba operativa en grups de WhatsApp que ja s'han tancat. De moment, la nova funció no ha arribat a la versió estable de WhatsApp, sinó que s'ha advertit en la seva beta 2.18.335 per a dispositius amb sistema operatiu Android, de manera que només poden accedir-hi els provadors de programari.