Google ha llançat YouTube TV, el seu nou servei de subscripció mensual de la plataforma de vídeo 'streaming' que ofereix accés a canals de televisió per veure els continguts en directe i programes gravats.

YouTube TV està disponible de moment als Estats Units, on ofereix accés a més de 40 canals i a les seves emissions en directe, entre els quals es troben ABC, CBS, FOX o NBC, canals regionals i locals. Oferirà, també en directe, emissions d'esdeveniments esportius.

Aquest servei de subscripció també ofereix la possibilitat de gravar els programes, que s'emmagatzemen en el núvol, per veure'ls més tard. A més, es poden gravar diversos programes al mateix temps, com explica Google en un comunicat publicat al seu bloc.

Aquest servei és compatible amb dispositius Android i iOS, però també amb qualsevol televisió a través de Google Chromecast, el que significa que l'usuari pot accedir tant a les emissions en directe com els continguts gravats des de qualsevol lloc.

La subscripció mensual, de 35 dòlars, dóna accés al servei a sis usuaris, cada un amb el seu compte, cadascuna amb la seva configuració personal i el seu espai en el núvol per als continguts gravats.