El furor que està causant l'univers del videojoc de Nintendo Pokémon GO a escala mundial ha tingut la capacitat de generar una trobada a Figueres, aquest diumenge, 24 de juliol, a les 18.00 hores a la plaça de la Font Lluminosa.

Es presenta com la 1a KDD Pokémon GO a Figueres, i està oberta a qualsevol dels tres equips que s'han aficionat al videojoc i que estiguin per Figueres o rodalies. Els promotors animen a participar en "un dia de cacera, de diversió i de bogeria Pokémon".

Un joc per equips: vermell, groc i blau

Recomanen a totes les persones que se sumin a la iniciativa que portin una samarreta del color de l'equip al qual pertanyin, per saber qui serà company de qui de seguida. En cas de no portar la samarreta amb el color indicat, es pot fer servir una altra peça de roba però del color de l'equip que representi.

Així, les persones de l’equip vermell podran portar una peça vermella però en cap cas ni groga ni blava, i així amb tots els equips, perquè d’aquesta manera s’evitaran confusions.

Pokémon GO és un joc dissenyat per a iPhone i per a dispositius Android que porta els seus jugadors a explorar pel món real.

'A Pokémon GO, el món real serà el mateix escenari!'

Amb aquest nou joc, Nintendo et convida a viatjar pel món real i el món virtual de Pokémon. Pokémon GO està creat a la plataforma de joc del món real de Niantic i utilitza ubicacions reals per animar als jugadors a que surtin a explorar al llarg i ample del món en recerca de Pokémon. Pokémon GO permet al jugador trobar i capturar més de cent espècies de Pokémon mentre explora l'entorn.

La sèrie de videojocs de Pokémon ha utilitzat llocs del món real, com Nova York, París o les regions japoneses d'Hokkaido i Kanto, com a font d'inspiració per crear els escenaris fantàstics en els quals es desenvolupen. 'A Pokémon GO, el món real serà el mateix escenari!

Des de Nintendo, aquesta és la invitació a descobrir aquest univers que mou masses: "Posa't en peu i surt a fora per trobar i atrapar Pokémon salvatges. Explora ciutats i pobles prop d'on vius i per tot el món per capturar tants Pokémon com puguis. A mesura que et moguis, el teu smartphone vibrarà quan estiguis prop d'un Pokémon. Un cop t'hagis trobat amb un Pokémon, apunta a la pantalla tàctil de la teva smartphone i llança una Poké Ball per atrapar-lo. Apunta bé, perquè podria sortir fugint! També pots buscar Poképaradas situades en alguns dels llocs més interessants del món, com instal·lacions d'art, punts històrics i monuments públics, on pots recollir més Poké Balls i altres objectes."