Un veí de Figueres denuncia un nou atac vandàlic a vehicles aparcats. Segons ha explicat a les xarxes socials, els fets han tingut lloc al carrer Doctor Pasteur, una via perpendicular al carrer de Cresques Elies, on el passat 7 d'abril van aparèixer cinc cotxes amb els vidres trencats. La policia continua investigant els fets. El regidor de Seguretat, Pere Casellas, ja va declarar llavors que es tractava d'"un acte de vandalisme".

El propietari del vehicle atacat aquesta nit és el germà de qui ha fet públic els fets, que va patir el mateix en l'ocasió anterior. A més de publicar-ho a Facebook, explica que s'ha posat en contacte amb un regidor de l'oposició perquè li faci arribar a Casellas, a qui li reclama més presència policial, en declaracions a aquest Setmanari explica que "passen un o dos cops durant el dia però reclamem més vigilància a les nits, que és quan passen aquestes coses".

Segons comenten els afectats, en la majoria dels casos no s'han produït robatoris, "en el meu cotxe ho van remoure tot però no es van emportar res" i - afegeix - "en aquesta ocasió, al meu germà, sí que li han robat unes ulleres de sol Rayban".