Diverses persones han estat implicades, aquest dijous al vespre, en un tiroteig que ha acabat amb tres ferits de bala. Els fets han tingut lloc pels voltants de les nou. Els ferits han estat traslladats inicialment a l'Hospital de Figueres. Diversos testimonis diuen haver vist impactes de bala en un local comercial i un edifici pròxim a la gasolinera que hi ha entre el vell camp de la carretera del Far i la rotonda de la Ronda Sud. Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana han acordonat l'escenari del succés mentre altres agents custodiaven la porta d'urgències de l'Hospital, on s'han reunit nombrosos familiars dels afectats.

Segons sembla, els sospitosos del tiroteig haurien fugit en direcció cap a Roses en un vehicle de gamma alta que han abandonat a la zona comercial de Vilatenim. Els autors de l'agressió anaven armats. Els diferents cossos policials han iniciat una operació gàbia per a intentar capturar els autors de l'atac.

Segueix la recerca

Els Mossos segueixen buscant aquest divendres al matí els responsables del tiroteig d'aquest dijous a la nit a Figueres i que va deixar tres ferits. La policia ha muntat un dispositiu en col·laboració amb la Guàrdia Urbana i la policia espanyola per intentar trobar entre quatre i cinc persones que van fugir amb un cotxe blanc, després d'haver-ne abandonat un altre en el polígon industrial de Vilatenim. Els fets han passat aquest dijous a la nit al carrer Vilallonga de Figueres, just al costat del pas a nivell per on passen els trens que arriben a la capital de l'Alt Empordà. Després de disparar diversos trets amb armes llargues, els sospitosos han fugit en direcció a Roses amb el primer dels cotxes que després han abandonat. Tots dos vehicles tenen plaques franceses.

Als ferits se'ls ha traslladat a diversos hospitals gironins. Dos d'ells han anat al Trueta de Girona on després d'operar-los han quedat ingressats en estat menys greu.