03 de octubre de 2018
03.10.2018
La Jonquera

Detenen a la Jonquera un home que portava 8,8 kg de cocaïna amagats al cotxe

La Guàrdia Civil també ha arrestat dues persones més que duien 6,5 kg de marihuana i 11,2 kg d'haixix i ha comissat 2.520 caixes de tabac de contraban

03.10.2018 | 11:45
La cocaïna comissada durant un control a la Jonquera

La Guàrdia Civil ha detingut aquest dimarts un home que portava 8,8 kg de cocaïna amagats en un doble fons dels seients del cotxe. Els agents el van localitzar en un control fiscal que estaven fent a l'AP-7, a la Jonquera. La policia va realitzar tres actuacions més entre els dies 22 i 27 de setembre. En la primera, una patrulla va aturar un cotxe amb matrícula italiana i van descobrir que dins de les portes duia 22 bosses amb 6,5 kg de marihuana. En la segona, la policia va inspeccionar un altre vehicle. Els agents van trobar en un doble fons del maleter 11,2 kg d'haixix. Tots dos conductors van acabar detinguts. Finalment, el 27 de setembre van localitzar en un altre vehicle que volia creuar la frontera amb 2.520 caixes de tabac de contraban.

La Guàrdia Civil ha comissat en les darreres setmanes 8,8 kg de cocaïna, 6,5 de marihuana i 11,2 d'haixix. La última intervenció va ser aquest dimarts quan els agents van aturar en un control a l'AP-7 a la Jonquera un cotxe amb matrícula francesa. Després d'identificar el conductor i únic ocupant del vehicle, van veure que els seients davanters semblaven manipulats. A l'interior, hi van trobar diversos paquets amb la cocaïna.

L'home, de 25 anys i nacionalitat francesa, va acabar detingut per un presumpte delicte contra la salut pública.

El 22 de setembre al matí la policia va identificar i inspeccionar un altre cotxe amb matrícula italiana i va identificar el conductor. Durant l'escorcoll, van localitzar a l'interior de les portes 22 bosses envasades al buit amb el 6,5 kg de marihuana. L'home, de 42 anys i nacionalitat italiana, va acabar detingut per un presumpte delicte contra la salut pública.

La tercera intervenció es va produir a la una de la matinada del 26 de setembre. Després d'identificar el conductor d'un cotxe amb matrícula francesa que circulava en direcció nord, van descobrir en un doble fons del maleter més d'11 kg d'haixix. L'home, de 26 anys i de nacionalitat francesa, també va acabar detingut per un delicte contra la salut pública.

Finalment, el 27 de setembre, la Guàrdia Civil va interceptar durant un control a la Porta Catalana de la Jonquera un vehicle francès que pretenia creuar la frontera amb 2.520 caixes de tabac de contraban. La mercaderia, de la marca Malboro Red i amb un valor al mercat de 12.900 euros, no tenia els corresponents precintes fiscals.

Els agents van aixecar una acte per infracció de contraban i el tabac va quedar a disposició de la Delegació de l'Agència Estatal de l'Administració Tributaria de la Jonquera.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook