05 de juliol de 2018
05.07.2018

L'Escala atura grups dedicats al robatori amb força a domicilis

L'actuació policial contra aquests lladres ha permès reduir la xifra de robatoris un 35% en el darrer any

05.07.2018 | 16:06
Els robatoris amb força a domicilis a l'Escala s'han reduït un 35%

La Junta Local de Seguretat de l'Escala va remarcar que en el darrer any s'ha aconseguit reduir un 35% els robatoris amb força a domicilis al municipi, després de neutralitzar diversos grups que havien causat un repunt en l'anterior període.

Els diferents cossos de seguretat van destacar un cop més que el model de turisme familiar de l'Escala i la línia de col·laboració entre cossos afavoreixen mantenir unes dades que es consideren positives. En aquest sentit, el director territorial d'Interior de la Generalitat, Albert Ballesta, va destacar que "es constata un cop més que l'Escala és un municipi segur".

A la Junta Local de Seguretat també es va mostrar preocupació davant l'increment del nombre de persones que condueixen sense permís o sense la preceptiva inspecció tècnica de vehicles. En aquest sentit, el nombre de casos a l'Escala s'ha incrementat de 13 a 23, pel que fa a no tenir el permís, i de 48 a 96, en el cas de l'ITV.

En la línia de la resta de la demarcació, hi ha un petit increment pel que fa al comput total de fets delictius, d'aproximadament un 7%.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook