Cinc detinguts per la mort de dos guàrdies civils, un de Barcelona, envestits per una narcollanxa a Barbate

Un dels morts i un altre agent ferit en l’incident són de Catalunya

Arxiu

Arxiu / Redacció

ACN

La Guàrdia Civil ha detingut cinc persones per la seva presumpta relació amb la mort de dos dels seus agents a Barbate, a Andalusia. Els dos guàrdies civils van ser envestits per una narcollanxa divendres a la nit en un incident on també van resultar ferits dos agents, un d’ells en estat greu, però fora de perill. Un dels dos agents morts és de Barcelona i un dels ferits de Terrassa, segons el cos policial. Aquest ha informat que tres dels detinguts són tripulants de la llanxa i els altres dos eren contactes que els havien de recollir a Sotogrande.

Segons la Guàrdia Civil els detinguts tenen antecedents en tràfic de drogues i ara se’ls imputa dos delictes d’homicidi i lesions greus a l’autoritat. L’embarcació dels suposats traficants va xocar contra una patrullera de la Guàrdia Civil causant dos morts i dos ferits.

El delegat del Govern a Catalunya, Carlos Prieto, ha lamentat els fets i ha traslladat el seu suport a les famílies dels agents de Barcelona i Terrassa. “El meu reconeixement a la Guàrdia Civil en la lluita contra el narcotràfic”, ha dit.