SUCCESSOS

Un xoc de dos camions i un cotxe a l'AP-7 acaba amb un ferit

L'autopista ha registrat un quilòmetre i mig de cues

El cotxe implicat en l'accident.

El cotxe implicat en l'accident. / ANTI-RADARS GARROTXA

Eva Batlle

Un xoc de dos camions i un cotxe a l'AP-7 ha acabat amb un ferit a Maçanet de la Selva.

L'accident s'ha registrat a dos quarts de deu a l'altura del quilòmetre 84,7 de l'autopista, a Maçanet en sentit Barcelona. Al lloc dels fets s'han desplaçat els Mossos d'Esquadra, el SEM i Bombers.

Han xocat un camió de matèries perilloses i un tràiler que duia càrrega. Els Bombers han desplaçat tres dotacions al servei i han comprovat que el de matèries perilloses -gasoil- sortosament no duia càrrega i, per tant, no s'ha hagut de lamentar cap escapament. Ambdós vehicles pesants s'han traslladat fins a l'àrea de servei de Maçanet, que està a tocar l'accident.

Les cues per l'accident de Maçanet a l'AP-7.

Les cues per l'accident de Maçanet a l'AP-7. / DAVID APARICIO

Pel que fa a l'ocupant del cotxe que ha acabat al mig de la carretera i topant contra la mitjana, ha resultat ferit lleu. El SEM l'ha traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona. Arran del succés, els vehicles que circulaven per l'autopista s'ha hagut de desplaçar pel voral. L'autopista ha registrat un quilòmetre i mig de cues arran del succés durant l'hora i mitja que ha durat l'incident, segons indica el Servei Català de Trànsit.