La Policia Local de Múrcia multa el Pare Noel

Dels problemes vinculats amb el trànsit, a Múrcia no se salva ni Santa Claus

Agents de la Policia Local de Múrcia paren el trineu del Pare Noel, aquest diumenge a Martínez Tornel.

Agents de la Policia Local de Múrcia paren el trineu del Pare Noel, aquest diumenge a Martínez Tornel. / L'Opinió

Ana Lucas

Dels problemes vinculats amb el trànsit a Múrcia, Pla de Mobilitat mitjançantno se salva ni Santa Claus. Agents de la Policia Local de Múrcia interceptaven aquest diumenge a la tarda una comitiva molt nadalenca. Ho feien al final de la Gran Via, l'artèria principal de la ciutat que acaba de recuperar el segon carril per vehicles i motocicletes. El que passa és que no estava habilitada per a trineus.

Els fets van tenir lloc a Martínez Tornel, davant de l'Hotel Victoria, passades dos quarts de set de la tarda d'aquest diumenge. Els agents van interceptar i van donar l'alt a quatre persones que havien tunejat dos vehicles per convertir-los en trineus nadalencs. Aquestes persones anaven disfressades algunes com Pare Noel i altres com elfs.

Testimonis dels fets van apuntar que, després de donar-los l'alt, els ocupants del trineu es van mostrar contrariats. Especialment enfadada es veia una de les elfes. No ha transcendit a quant puja la sanció que s'han endut.

Modificada de forma il·legal

Fonts policials confirmen que el Pare Noel denunciat circulava pel nucli urbà amb una moto de gran cilindrada tunejada de manera il·legal, la qual cosa suposava un perill per a la resta de conductors. Per això els municipals el paressin. En concret, apunten les mateixes fonts, es va denunciar dos 'trineus' transformats: tots dos incomplien el Reglament General de Vehicles. Un era una moto, a la qual es van afegir elements per aconseguir que fos un trineu; l'altre, un turisme atestat de llums LED.

Els vehicles van quedar immobilitzats, com mana la normativa. El seguici nadalenc no va poder seguir el seu camí.

Afortunadament, i per a respir de grans i petits, no es tracta de l'autèntic Santa Claus, que lliurarà religiosament els regals el 24 de desembre a la nit, com cal.