Apareix un cadàver surant a 200 metres de la costa a Santa Cristina d'Aro

Un vaixell ha vist el cos sense vida i la Policia Marítima dels Mossos l'ha rescatat 

La víctima no està identificada i es desconeixen les causes de la mort

Embarcacions d'emergències al punt del litoral on han localitzat el cadàver

Embarcacions d'emergències al punt del litoral on han localitzat el cadàver / DDG

Eva Batlle

Un vaixell que navegava entre Tossa de Mar i Santa Cristina d'Aro ha localitzat aquest migdia el cos sense vida d'un home surant a l'aigua a Santa Cristina d'Aro.

Els seus tripulants han alertat poc després de les 12 del migdia el 112 i s'han mobilitzat els efectius d'emergències: Salvament Marítim, els Mossos, la Policia Marítima dels Mossos, els Bombers, la Guàrdia Civil i la Policia Local de Santa Cristina d'Aro.

El cos és el d'un home de mitjana edat -40 a 50 anys- que anava vestit i de moment no està identificat. Els Mossos d'Esquadra tenen una investigació oberta perquè es desconeixen les causes de la mort i com ha anat a parar al mar. Per ara tampoc confirmen si té algun signe de violència.

El cadàver quan el vaixell l'ha localitzat es trobava a uns 200 metres de la costa entre la cala de Vallerponsa i el restaurant Rosamar de Santa Cristina d'Aro. La Policia Marítima dels Mossos ha mobilitzat la seva embarcació de Palamós i és qui ha rescatat el cos de dins de l'aigua i l'han portat cap a un port proper per examinar-lo i per seguir amb la investigació. La Salvamar Sirius també s'ha desplaçat a la zona arran de l'avís de la troballa.