Successos

Una conductora fuig a Reus després d’atropellar de mort una dona de 89 anys

La dona estava passejant acompanyada del seu fill per la cèntrica plaça quan va ser envestida per un turisme que no es va aturar

ACN

Una dona de 89 anys ha mort a l’hospital Joan XXIII de Tarragona hores després de ser atropellada al centre de Reus per un cotxe que després ha fugit. El succés es va produir ahir divendres cap a les 11.40 hores del matí a l’altura del número 12 de la plaça de la Llibertat, al costat de l’oficina de Correus.

Segons les primeres informacions, la dona estava passejant acompanyada del seu fill per la cèntrica plaça quan va ser envestida per un turisme que no es va aturar. Diversos testimonis han pogut facilitar dades del vehicle –model, color i dos números de la matrícula– i el vehicle ha sigut localitzat amb desperfectes al xassís i un retrovisor a l’avinguda de Marià Fortuny, a poc més d’un quilòmetre de la zona de l’accident.

Investigació oberta

La Guàrdia Urbana de Reus, amb l’ajuda dels Mossos d’Esquadra, ha identificat la propietària del vehicle, i ja a última hora de la nit de divendres mirava de localitzar-la per la capital del Baix Camp.

Segons apunten les investigacions, entre dues i tres hores abans de l’atropellament, els Mossos d’Esquadra precisament havien realitzat una actuació a Vilanova d’Escornalbou en la qual hi havia aquest vehicle i la seva titular. Llavors, el cotxe no tenia desperfectes. Segons el ‘Diari de Tarragona’, la dona hauria tingut una discussió amb l’exparella en què es va demanar la intervenció dels agents.

El cotxe, un Ford, es va traslladar al dipòsit municipal de Reus i està a disposició dels agents de la Guàrdia Urbana per seguir amb les investigacions.