Detenen un home per agredir la seva dona a Empuriabrava

La Policia Local de Castelló i els Mossos van localitzar l'agressor i la dona va necessitar atenció mèdica al CAP

Eva Batlle

La Policia Local de Castelló d'Empúries i els Mossos d'Esquadra han detingut un home per presumptament agredir la seva dona en un domicili d'Empuriabrava. L'home d'uns 35 anys està acusat de ser presumpte autor d'un delicte de violència de gènere.

Els fets van succeir ahir al migdia i la víctima és qui va alertar la Policia Local dient que el seu home l'havia agredida, l'havia picat.

Arran dels fets, una patrulla es va desplaçar a la zona i van atendre la dona. Van alertar el SEM i els sanitaris li van tractar les ferides superficials que presentava la dona, també d'uns 35 anys. Posteriorment, van evacuar la víctima fins al Centre d'Atenció Primària (CAP) de la població.

En paral·lel, la Policia Local amb els Mossos d'Esquadra van començar a fer la recerca del presumpte maltractador que ja no era al domicili. En poca estona el van localitzar i el van arrestar com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere.

La víctima va explicar a la policia que aquell no era el primer cop que li passava una cosa similar, però que fins ara no ho havia denunciat.

Des de la Policia Local recorden que si s'és víctima de la violència de gènere poden trucar al 112 o al seu telèfon, el 972451010.