Detenen un ocupa per agredir tres agents de la Policia Local de Llançà

A un d'ells el va mossegar a la mà i els altres dos van patir cops i rascades

A més, la policia ha obert diligències contra ell per possibles abusos el mateix divendres a la tarda en una de la platges del municipi

Des del cos policial asseguren que continuaran treballant i "lluitant contra la ocupació il·legal".

Des del cos policial asseguren que continuaran treballant i "lluitant contra la ocupació il·legal". / ACN

ACN

La Policia Local de Llançà ha detingut un ocupa per agredir tres agents. Un d'ells va patir una mossegada a la mà i els altres dos, cops i rascades. La policia estava fent un control divendres en aquest habitatge ocupat del carrer Colomer, on el detingut estava provocant aldarulls. Per reduir-lo, van haver de demanar reforços i van caldre sis agents per poder arrestar-lo. A més, la policia ha obert diligències contra ell per possibles abusos el mateix divendres a la tarda en una de la platges del municipi.

D'altra banda, els agents han estat fent controls a l'estació de tren per evitar l'arribada de possible ocupes. En concret es van fer identificacions per esbrinar si tenien requeriments pendents i escorcolls contra el tràfic de drogues. Al carrer Núria van fer un requeriment per esbrinar un domicili i citació i una denúncia per desobediència a agents de l'autoritat. Al carrer Nord, es van interposar dues denúncies per incompliment de les ordenances, per sorolls i molèsties de gossos.

Al carrer Fluvià, la policia també va detenir un conductor, que es va saltar un control i va intentar envestir un agent. El conductor no tenia carnet, ni assegurança ni havia passat la ITV. A més, li van trobar 6,2 grams d'haixix i marihuana. L'home va aconseguir escapar però els agents el van detenir al seu domicili.

Des del cos policial asseguren que continuaran treballant i "lluitant contra la ocupació il·legal" i seguiran duent a terme dispositius policial planificats per "donar seguretat als veïns de Llançà".