Roben en una segona residència de Llançà i un dels lladres rep els policies a cops de roc per evitar que l'arrestin

La Policia Local ha detingut tres persones en dos dies

Un baralla entre tres homes va acabar amb dos arrestats, un perquè tenia una ordre d'ingrés a presó i l'altre, per agredir un dels policies

La Policia Local de Llançà, amb un arrestat amb manilles.

La Policia Local de Llançà, amb un arrestat amb manilles. / POLICIA LOCAL DE LLANÇÀ

E.B.

La Policia Local de Llançà ha detingut tres persones en dos dies. Dos d'ells durant una baralla i l'altre per haver robat en una segona residència.

El primer dels casos va produir-se el dimecres a la nit. La Policia Local va rebre l'avís d'una veïna que circulava amb cotxe per l'Avinguda Europa i els informava que s'hi estaven produint aldarulls. Va informar la policia que hi havia tres persones barallant-se i discutint. En arribar la patrulla, els agents van intentar separar a dos dels implicats en la batussa i que s'estaven colpejant. Un dels homes va reaccionar agressivament cap a un dels agents i li va donar un cop de puny a la cara. Aquest va poder esquivar l'atac i va acabar rebent el cop a l'esquena.

Els policies van identificar els tres implicats en els fets i van detenir-ne a dos, que tenen entre 40 i 45 anys. Els policies van descobrir que un d'ells comptava amb una ordre de detenció i ingrés a presó per part d'un jutjat. D'altra banda, l'home que va agredir al policia va quedar arrestat com a presumpte autor d'un atemptat contra l'agent de l'autoritat.

A cops de roc

Aquesta passada nit, el mateix cos policial han detingut un jove com a presumpte autor d'un robatori amb força en una segona residència. Els policies patrullaven per la zona del Port quan van observar a tres joves d'entre 20 i 27 anys que anaven a peu i que portaven unes bosses a les mans i una ampolla de butà. Aquests en veure els agents van llençar tot el que portaven a sobre i van sortir corrents, en diverses direccions. Un es va escapolir de seguida, els altres dos es van amagar saltant a diversos jardins.

Els agents van poder encerclar-ne un que es trobava dins un jardí d'una urbanització propera, però quan es disposaven a detenir-lo, el presumpte lladre va reaccionar a cops de roc cap als agents. Això va provocar que els policies no s'hi poguessin acostar i va fugir. Però els policies van veure-li la cara i el van reconèixer. Al cap d'un moment, el van anar a buscar al seu domicili, on el van trobar i va quedar detingut, aquest cop, sense oposar resistència, indica la policia local.