Troben més de 600 plantes de marihuana en l'annex d'una casa a Vilabertran

Els Mossos detenen dues persones i també localitzen tres quilos de cabdells

Troben un cultiu de més de 600 plantes de marihuana en l'annex d'una casa a Vilabertran.

Troben un cultiu de més de 600 plantes de marihuana en l'annex d'una casa a Vilabertran. / Mossos

Eva Batlle

Els Mossos d'Esquadra han desmantellat un cultiu de marihuana en una casa de Vilabertran i han detingut els dos responsables.

Es tracta d'un home de 25 anys i una dona de 47 anys a qui acusen d'un delicte contra la salut pública, per tràfic de drogues i també d'un de defraudació de fluid elèctric.

Els agents d'Investigació de la comissaria de Figueres van tenir coneixement fa uns 15 dies que hi havia un possible cultiu de droga en un habitatge del carrer de l'Abat Hortolà de Vilabertran. Aquest dijous al matí i després d'obtenir el manament judicial, els Mossos van entrar i escorcollar l'immoble.

Van confirmar que la plantació estava situada en un annex, que era com una barraca, d'una casa. Que a més tenia la llum punxada per poder així alimentar la plantació de marihuana de forma fraudulenta

Els agents van arrestar el mateix dia un home com a responsable del cultiu i van localitzar 615 plantes distribuïdes per aquest annex. Per exemple, els policies van trobar-se plantes assecant-se a la cuina. A més, van trobar cabdells assecant-se, un total de tres quilos. També van requisar tot el material que es fa servir per tenir cura del cultiu. Aquest divendres s'ha arrestat una dona també pels mateixos fets.

Està previst que pròximament passin ambdós a disposició judicial.