Intenta evitar que li robin el cotxe al Far d'Empordà i acaba agredida

Els Mossos detenen a l'agressor gràcies a l'avís d'un testimoni

Material dels Mossos d'Esquadra.

Material dels Mossos d'Esquadra. / MOSSOS D'ESQUADRA

Eva Batlle

Una dona va trobar-se amb una situació, quan va tornar de passejar el seu gos, que no oblidarà durant molt de temps: li van intentar robar el cotxe i va acabar agredida.

Els fets van succeir cap a les nou del matí del divendres 29 de setembre a la zona del Molí de la Torre del Far d'EmpordàLa dona se'n va anar a passejar el seu gos per uns camins i va deixar el cotxe aparcat a prop del Molí.

Quan va acabar la passejada va retornar on havia deixat el cotxe, va obrir el vehicle deixant les claus posades i va carregar el gos al maleter. Segons després, es va disposar a seure al seient del conductor, però va trobar-se amb una sorpresa: hi havia un home assegut i al seu costat, un altre gos. Aquesta li va recriminar l'acció i va intentar que desistís perquè va veure-li clara intenció de robar-li el vehicle.

La víctima va intentar agafar el gos de l'altre seient i l'home veient el que feia, va sortir de dins del vehicle. Va forcejar amb ella i fins i tot li va clavar un cop de puny a la cara.

En aquell moment sortosament, hi havia una persona per la zona i va veure el que succeïa. Aquest va alertar els Mossos d'Esquadra a través del 112 perquè es dirigissin fins al lloc dels fets.

A banda, aquest ciutadà va apropar-se a la zona i quan l'agressor va veure que trucava a la policia, va llançar la clau del cotxe que es volia emportar i va fugir ràpidament de la zona.

Finalment, els Mossos d'Esquadra amb la descripció que els van donar van localitzar a l'agressor i el van arrestar. El van trobar en un camí paral·lel a les vies del tren, ja en terme municipal de Figueres.

L'arrestat, de 33 anys, va quedar acusat d'un delicte de robatori amb violència i intimidació i un de maltractament d'obra per les lesions.

Subscriu-te per seguir llegint