Cinc joves apunyalats, dos d’ells greus, en una baralla a Nova Icària en la segona nit de celebracions de la Mercè

Guàrdia Urbana i Mossos han fet 19 detencions en diversos punts de la ciutat

| EMPORDA.INFO

| EMPORDA.INFO

ACN

Cinc persones han resultat ferides per arma blanca, dues de gravetat, en una baralla aquesta matinada a la zona del Bogatell, després dels concerts de la segona nit de celebracions de La Mercè, segons ha informat l’Ajuntament de Barcelona. La policia ha rebut l’avís a les 03.57 hores d’aquest diumenge per un incident a l’altura del número 195 de l’avinguda d’Icària, a tocar de la plaça de Tirant lo Blanc. Els Mossos estan investigant els fets i busquen els autors dels apunyalaments. D’altra banda, hi ha hagut enfrontaments amb la policia després dels concerts a Zona Universitària. En el conjunt de la nit, Mossos i Guàrdia Urbana han fet 19 detencions en diversos punts de la ciutat.

Segons les dades de l’Ajuntament, 40.000 persones han seguit els concerts de la segona nit de festes a l’escenari de Menéndez y Pelayo, 25.000 a l’escenari de Bogatell i 18.000 al Moll de la Fusta. 

Pel que fa a la mobilitat, en la segona nit de celebracions es van fer 1.600.000 desplaçaments en transport públic, una xifra que suposa un increment del 27% respecte al mateix dia del 2019. En alguns moments de màxima afluència, s'han vist aglomeracions a les andanes del metro.