Un nou dispositiu a la Rambla de Figueres acaba amb 26 denúncies i un detingut

Guàrdia Urbana, Mossos d'Esquadra i Policia Nacional van participar en aquest operatiu

Un nou dispositiu a la Rambla de Figueres acaba amb 32 denúncies i un detingut

Un nou dispositiu a la Rambla de Figueres acaba amb 32 denúncies i un detingut / AJUNTAMENT DE FIGUERES

Emporda.info

Després de la baralla que es va produir a la Rambla de Figueres el passat dimarts 8 d'agost, Jordi Masquef, alcalde de Figueres, ja va anunciar que s'incrementarien els controls policials en aquest passeig de la ciutat.

Ahir a la nit es va dur a terme un segon dispositiu especial en el qual van participar agents de tres cossos policials diferents: Guàrdia Urbana, Mossos d'Esquadra i Policia Nacional. «Una col·laboració policial imprescindible per poder afrontar totes les problemàtiques en matèria de seguretat a Figueres», assegura Masquef. Aquest operatiu conjunt es va dur a terme entre 19 h i la 1 h i va acabar amb 26 denúncies i una persona detinguda per estrangeria.

La majoria de les denúncies, 10 de les 26, foren per consum d'alcohol a la via pública. A més, també es van interposar tres denúncies per tinença de substàncies estupefaents i una per tenir una arma prohibida.

A aquestes demandes, s'hi han de sumar dues per embrutar la via pública, tres per jugar a pilota a la Rambla i una per incomplir l'ordenança de tinença d'animals.

Pel que fa a la matèria de trànsit, es van denunciar quatre persones per diferents qüestions, dues més per circular amb patinets elèctrics incomplint la normativa municipal i es van ingressar dos vehicles al dipòsit municipal.

Finalment, la Policia Nacional va identificar quatre persones per estrangeria i en va detenir una més.