Un conductor ferit en xocar amb el cotxe contra un senglar a Pau

En un altre sinistre similar ocorregut a Figueres no hi ha hagut afectats

Una ambulància del SEM, en una imatge d'arxiu

Una ambulància del SEM, en una imatge d'arxiu / Emporda.info

Eva Batlle

Un conductor va resultar ferit ahir a la nit en xocar amb el cotxe contra un senglar a Pau. El sinistre viari es va produir a la GI-610 a l'altura del quilòmetre 6,5 cap a dos quarts de dotze de la nit.

L'animal va aparèixer a la via i el cotxe que circulava per la via no el va poder evitar i hi va impactar. Arran dels fets, el conductor va quedar atrapat a dins del vehicle i els Bombers van haver d'excarcerar-lo. Un cop a fora, el SEM va atendre a l'home de 34 anys que presentava politraumatismes.

Per aquest motiu, el van derivar en una ambulància -van activar dues unitats- fins a l'hospital Josep Trueta de Girona en estat de poca gravetat, segons indiquen des del Servei Català de Trànsit. El vehicle va quedar molt malmès arran de la intensitat del xoc. Arran dels fets també es van activar els Mossos d'Esquadra.Una hora més tard es va produir un altre accident similar. En aquest cas, un vehicle va xocar amb dos senglars en una zona d'hortes de Figueres, indiquen Bombers. Aquests van anar-hi amb dues dotacions i el vehicle si bé va xocar amb dos animals, els seus dos ocupants van sortir-ne il·lesos, apunten des del cos d'emergències.